таг: изнајмување чамци

катамаран CHARTER

катамаран CHARTER

Последно освежено на 8 јануари, 2020Gli operatori di Lefkas offrono per il noleggio diversi Catamarani sia a Vela che a Motore. A seconda delle vostre richieste faremo del nostro meglio per trovare la barca per voi. Inviateci un messaggio con la vostra richiesta e sarete contattati al piú presto.

CHARTER ⛵ Лефкада

CHARTER ⛵ Лефкада

Last updated on 13th January, 2020Во Вела А Лефкас (LEUCADE, Лефкада) Ако ја посетите страницата на пловидбата за едрење Лефкада е најдобро место за едрење празници во Грција: Lefkas е 25 острови и островчиња чини дизајниран маса: условите на ветерот идеален за специјалисти, идеална опција за оние кои…

Прочитај повеќе Прочитај повеќе