таг: Лефкада Плажи

Лефкада (Laefaks) карта

Лефкада (Laefaks) карта

Последен пат ажурирани на 16 мај, 2017ВИДЕО Лефкада Лефкада Брег Вили Сместување Хотели КНИГА FERRY Лефкада ова и’ на сателитски карта на Лефкада со детали за места за посета, најубавите плажи, хотели и повеќе избор. Таа содржи линкови за преземање детална карта на Лефкада во pdf. Прикажи www.MadeInLefkas.com за хотели, соби, студиа и вили плус…

Прочитај повеќе Прочитај повеќе

Лефкада Видео

Лефкада Видео

Last updated on 11th August, 2019INFORMAZIONI SU LEFKADA HOTEL VILLE APPARTAMENTI STUDIOS Ecco a voi in Video l’isola di Lefkada anche conosciuta come Leucade o Lefkas. Седнете удобно, се релаксираат и да уживаат во шоу. Migliori video su Lefkada (Leucade Лефкас) Ова видео е добар преглед на Лефкада (Laefaks). Запомни www.madeinlefkas.com може да’ помош за домување, изнајмување…

Прочитај повеќе Прочитај повеќе