таг: пар

Порос Гарсониери

Порос Гарсониери

Last updated on 16th May, 2017Во една убава залив 25 Километри југозападно од градот Лефкада, меѓу планините и морето, меѓу зелена и сина. Само по плажа Порос, наградени со ѕвездата г’ злато за својата кристално чистите води, и само 12 Км од космополитски Nidri, vi aspettano 40

Прочитај повеќе Прочитај повеќе

Апартмани во Порос, Лефкада

Апартмани во Порос, Лефкада

Last updated on 16th May, 2017studios appartamenti disponibili a Poros per l’affitto estivo. Во една убава залив 25 Километри југозападно од градот Лефкада, спојувањето меѓу планината и морето, меѓу зелена и сина, создава идеално место за камповите. Ако сакате мир, мир и одмор во контакт со морето…

Прочитај повеќе Прочитај повеќе