Yachtcharters

Yachtcharters

Përditësimi i fundit më 9 korrik, 2017

NISEMI CHARTER

Një vizitë verore në ishullin e Lefkada duhet të shoqërohet me një varkë ekskursion, më mirë dhënë me qira për këtë rast. Nëse ju nuk keni ngarë një barca nuk ka frikë! Nuk është e nevojshme Nautica licencë.

madhe LefkadaLe anije Ata janë mjaft të thjeshtë për të kryer dhe charterer nga’ një shpjegim fillestar. Operatorët veprojnë veçanërisht në fushën e Nidri, Ideal pikënisje për të vizituar ishujt e Akrepi, Meganisi, me tuaj barca ju mund të shkoni në plazhet arritshëm vetëm nga deti, vizitoni shpella etj. Sidomos në sezonin e lartë, kur i tërë ishulli’ zënë është mënyra më e mirë për të fituar pak’ e lirisë dhe të kthehet islets. Shumë ofruesve të edhe do të sigurojë një hartë që tregon vendet e rekomanduar dhe ju nuk do të pendoheni! Kostoja e qira barca è modesto circa 70 euro. për anije të vogla Ajo nuk kërkon licencë vela. zgjidhni nga motobarka të ngasin ulur pas drejtimin në barkë apo e vërtetë anije me drejtimin pak më të shtrenjtë. Është e rekomanduar kartë të paktën 1 ditë. Ju mund të lënë në mëngjes dhe kthehen rreth 18. Për një gjysmë dite ju merrni një reduktim nëse ka anije në dispozicion. Në koston e qirasë do të jetë e nevojshme për të shtuar karburant, ofruar gjithmonë nga hirer. Kjo ndryshon në bazë të numrit dhe peshës së pasagjerëve, shpejtësia dhe distanca udhëtuar nga barca. Siguria e pajisjeve do të sigurohet nga charterer. unë Inflatables, sidomos preferuar me zhytësit, sono un po’ vështirë për të gjetur në Lefkada sidomos në sezonin e lartë.

barca

Usate www.madeinlefkas.com per pianificare la vostra vacanza e prenotare la vostra motoskaf (Asnjë licencë e nevojshme) duke plotësuar formularin e mëposhtëm ju do të kontaktohen nga charterer i anijeve i përshtatshëm për ju.

Duke përdorur formularin e mëposhtëm, dhe / ose chat.

Zgjidhni Motor Boat dhe të specifikuara në njerëzit shënime numrin, preferuar lloj anije, datat me qira.

    Nëse jeni duke kërkuar për varkë me vela Rentals me ose pa klikim kapiten NISEMI CHARTER

    Edhe pse www.madeinlefkas të bëjë çmos për të siguruar më të saktë dhe të besueshme të jetë e mundur, Megjithatë poshtë çdo përgjegjësi për çdo dëm apo shqetësim që mund të lindin nga përdorimi i informacionit këtu. Ne rekomandojmë testimi gjitha informatat direkt.