etiketë: hotel i madh Lefkada

HOTEL Poros

HOTEL Poros

Rifreskimi i fundit më 16 maj, 2017Prestigjioze hotel me katër yje në një zonë të qetë Ky hotel i ri është më i mirë në ishull për pozitën Raportin e cilësisë, shërbim. Në një fshat shumë të qetë.   Për të gjitha fotot dhe të librit në internet klikoni këtu (Hapet në një dritare të re). Për ndihmë përdorni funksionin chat

Palmyra

Palmyra

Palmyra Hotel Nidri, Lefkada dhomave dhe të shërbimeve 30 Dhomat jane te bollshme, të rehatshme dhe të pajisur me pajisje moderne për nevojat e mysafirëve. mini bar telefon të sigurt me ajër të kondicionuar dhoma qasje në internet të mëdha Bandwidth private ballkon për çdo shërbim në dhomë INTERNET CORNER dhomë panoramike pamje 2+2 dhomë…

Lexo më shumë Lexo më shumë