etiketë: informacion

INTERNET A Lefkada WI-FI

INTERNET A Lefkada WI-FI

Vizitorët në Lefkada shpesh duhet të përdorin ishullin INTERNET, të kontrolloni email e tyre, ose duke punuar. Ju duhet ta dini se në ishull ka disa BAR që qasja ofrojnë internet përmes Wi-Fi pa pagesë për ata që të lundruar duke përdorur laptop tuaj, telefon apo tabletë. Një zgjidhje mund të jetë për të blerë një kartë SIM parapaguar…

Lexo më shumë Lexo më shumë

Lefkada Greece

Lefkada Greece

Ata janë shumë të përfshirë në këtë fjalë kyçe për të kërkuar për informacion mbi se si të organizojnë pushimet tuaja në Greqi, specifikisht në Lefkada. Well lexuar këtu kuptojnë çdo gjë. Shkruar nga një Itali që jeton në ishull. Per informazioni su come raggiungere incluso i traghetti lefkada qui Per informazioni turistiche qui Per informazioni sugli studios, apartamente, vila dhe…

Lexo më shumë Lexo më shumë