etiketë: Meganisi

Meganisi

Meganisi

Zonja dhe zotërinj, këtu është për ju Meganisi: Meganisi mund të përcaktohet “ishull në një ishull” dhe kjo është një "ishull jo larg nga Lefkada me pak popullsi dhe të arritshme me anije nga Lefkada. Ajo është e vendosur në lindje të Nidri. Fjala në greqisht do të thotë Meganísi ” Big Island”.   Meganisi është një destinacion i lartë për ata…

Lexo më shumë Lexo më shumë

Meganisi Villas me pishinë dhe pamje

Meganisi Villas me pishinë dhe pamje

vila prestigjioze Shiko dhe pishinë në ishullin e Meganisi. Watch për ata që kërkojnë për një vilë në Lefkada Meganisi e cila është një tjetër ishull. Far qetë arritshme me anije nga një udhëtim të shkurtër nga Lefkada Meganísi Warning në kohë çdo vit është e plotë ajo është e rekomanduar për librin sa më shpejt të jetë e mundur. për më shumë informacion të ndjekin këtë…

Lexo më shumë Lexo më shumë