etiketë: çift

STUDIOS Poros

STUDIOS Poros

Rifreskimi i fundit më 16 maj, 2017Në një gji të bukur 25 Km në jugperëndim të qytetit të Lefkada, tra montagna e mare, në mes të gjelbër dhe blu. Vetëm poshtë plazhin e Poros, shpërblehet me yll d’ ari për ujërat e saj kristal e qartë, dhe vetëm 12 Km nga Nidri kozmopolit, vi aspettano 40

Lexo më shumë Lexo më shumë

Apartamente në Poros, Lefkada

Apartamente në Poros, Lefkada

Rifreskimi i fundit më 16 maj, 2017studios appartamenti disponibili a Poros per l’affitto estivo. Në një gji të bukur 25 Km në jugperëndim të qytetit të Lefkada, bashkim midis malit dhe detit, në mes të gjelbër dhe blu, krijon një vend ideal për një vend kampingu. Nëse doni paqe, qetësi dhe pjesa tjetër në kontakt me detin…

Lexo më shumë Lexo më shumë